Camping

På campingpladsen er der plads til 60 campingvogne, autocampere eller telte. Pladsen ligger skønt placeret i fred og ro med udsigter til marker og Kolby mølle. Vi har bevaret meget af den naturlige beplantning for at bibeholde et hyggeligt og naturligt miljø. Her er mulighed for at koble sig direkte til kloaken med det grå vand, samt tømning af tolietbeholder.

I 2017 åbnede servicebygningen med børnebad, handicap baderum, 2 familiebaderum, 2 baderum, 4 håndvaskerum og 10 toiletter herudover også et campingkøkken med spisestue og TV samt overdækket terrasse. Der er mulighed for at leje køleskabsplads for kr. 10,- pr. nat.

Servicebygningen er bygget med tilskud fra den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne. Se mere her.

Man behøver ikke være indehaver af et campingpas for at overnatte på Camping og Feriecenter Samsø.

Man kan reservere plads på campingpladsen. Når man ankommer til campingpladsen kan vælge en plads. Det er altså ikke muligt at reservere en bestemt plads på forhånd.

Tjek ind & ud

Tjek ind: 14.00-17.00 (Senere indtjekningstidspunkt kan arrangeres på forhånd)

Tjek ud: 8.00-11.00 (Tidlige udtjekningstidspunkt kan arrangeres på forhånd)

Fastligger

​En fastliggerplads har man fra påske til og med uge 42 og koster kr 7.800,- for 2 voksne inkl. hjemmeboende børn under 18 år. Prisen er Inkl. el, bad, vand, pladsleje osv. I kan bruge campingvognen alt det I ønsker, det er dog ikke tilladt at bo i den permanent eller udleje den.

​Hvis I er flere end 2 voksne, kan I tilkøbe plads til en ekstra person, så denne også har mulighed for at benytte campingvognen hele perioden.

Familiemedlemmer, venner osv. er velkomne til at komme på besøg eller benytte campingvognen. De betaler da alm. persongebyr pr. nat. 94,- for voksne og 49,- for [4-12]årige, ikke pladsleje.

​Sene ankomster og tidlige afrejser

​Ankommer I til Camping og Feriecenter Samsø efter kl. 23.00, er det muligt at benytte ventepladsen som ligger på vej op mod campingpladsen. Dette gælder kun campingvogne og autocampere. Pladserne er let tilgængelige med el og vand. Derudover er det muligt at benytte bad, toilet og køkken oppe på campingpladsen. Dagen efter er det muligt er komme ind på pladsen fra kl. 8.00, hvis dette ønskes.

Hvis I ankommer sent bedes i melde dette i god tid.

Planlægger i at rejse tidligt og forlade pladsen inden kl. 7.00, er det muligt at forlade campingpladsen aftenen inden, og holde på ventepladserne. Pladserne er let tilgængelige med el og vand. . Derudover er det muligt at benytte bad, toilet og køkken oppe på campingpladsen.


Det vil også være muligt at forlade pladsen kl. 23.00 og køre til Sælvig havn og tjekke ind og holde i din bane natten over.


Hvis i ønsker er forlade pladsen tidligt bør dette meldes i receptionen i god tid, helst dagen inden afrejse kl. 15.00.

Opholdet på ventepladsen er til samme overnatningspris som på campingpladsen.

Pladskort

Priser​​​

Alle priser er i DKK​
​Pr. person / nat

 
​Voksen

Barn
​3-12 år​​

Telt​

94,-

49,-

Campingvogn

94,-

49,-

Camplet

94,-

49,-

Autocamper

94,-

49,-

Shelter

94,-

49,-

Fastligger

Priser

Fra skærtorsdag til og med uge 42

7.800,- for 2 pers.

Ekstra person

940,- pr. pers.

Ekstra barn

490,- pr. pers.

Diverse

Priser

Pladsleje

59,- pr. nat. Inkl. fri el og bad

Shelterleje

98,- pr. nat

Pr. hund pr. nat

10,-

Bad

0,-

Dagsgæst, uden adgang til aktiviteter

0,-

Morgenbuffet

89,-

Morgenbuffet, barn 3-12 år

39,-

Hjertestarter & El-biler

Priser

​Vi har en hjertestarter der er tilgængelig 24 timer i døgnet. Den hænger ved receptionen. Vi har desuden også oplader til el-biler. Opladeren betales og styres fra receptionen.

Opladeren er en 11kWh og koster:

30 min.

30,-

1 time

50,-

2 timer

100,-

En hel nat

250,-

kommentarer & anbefalinger​

Hvad mener vores gæster?

"Super flinkt personale"

Super flinke personale. og rigtig dejlig sted, hvor man ikke behøver, at køre væk for lave noget. der er mange aktiviteter og ting man kan lave der. Overnatning var god, maden er rigtig godt. Jeg var der sammen med min søn på 6 år

"Tak for dejligt ophold"

Dejligt sted med rigtig mange gode aktivitets muligheder. Gode faciliteter. Store rummelige værelser. Fint, at man kan vælge mellem restaurantbesøg eller lave maden selv. Rigtig god goodie bag ordning. Tak for dejligt ophold.

"Super lækkert mad"

Hyggeligt familie venligt sted. Masser af aktivitets muligheder, og et professionelt og venligt personale, altid med et smil på. Super lækkert mad, i deres restaurant.

Gratis Wi-Fi

Morgenmad

Restaurant

​Aktiviteter

Kæledyr

Børnevenligt

Kontakt os

Kåsenvejen 5, Kolby
​8305 Samsø

Klik her for rutevejledning

​Telefon: +45 3048 6565

​E-mail: info@feriecentersamso.dk

​CVR: 10020654

facebook

Camping og Feriecenter Samsø

Feriecenter Samsø er et familiedrevet feriested for alle i alle aldre.

Camping og Feriecenter ligger midt i den smukke Samske natur og strækker sig over 14 tønder land, tidligere landbrugsjord, der nu er forvandlet til et område for aktivitet og friluftsliv.

banner_groen_411x490   banner_groen_411x490

Åbningstider