Gratis aktiviteter

Alle overnattende på Camping og Feriecenter Samsø samt på Højskoleværelser Samsø har fri adgang til mange af aktiviteterne. Her kan nævnes: Sauna (1.juli.-1. august) Swimmingpool (1. juni.-1. september) Mooncars, BMX-cykler, Miniklatrevæg, Legeplads, Kæmpebrætspil, Hoppepuder, Familie-opgaveløb og Beachvolley!

Resterende aktiviteter kan tilkøbes fra kr. 20,-. 

Swimmingpool

Vi har opført en swimmingpool i en gammel gyllebeholder. Poolen er 16 m i diameter og med en vanddybde på 1,4 m. I poolen er der etableret er børnebassin med en vanddybde på 0,7 m. 

Poolen bliver opvarmet ved solvarme og derved opnår vi en temperatur der er væsentlig varmere end havet.

En stor terrasse omkranser poolen. Sauna, omklædningsrum og toiletter er lige ved siden af. Poolen er åben fra 1. juni til 31. august.

Poolen er gratis at benytte når indgangsprisen er betalt samt når man overnatter på Feriecenter Samsø. (Både i værelse, camping og shelter)

BMX Cykelbane

BMX er en spændende og meget seriøs sport, hvor der er god plads til individualisten som ønsker et meget højt konkurrenceniveau. Man kan begynde at køre BMX, så snart man kan køre på cykel uden støttehjul.

 Der er ikke nogen øvre grænse og mange kører for motionens skyld.

Beachvolley

Beachvolley gjorde sit indtog i Danmark i slut-firserne og det første DM blev afholdt i 1993. I dag er der en etableret tour i Danmark og flere professionelle spillere. På trods af den danske sommer, eller måske snarer manglen på samme, har beachvolley efterhånden bidt sig fast og fået en voksende tilhængerskare – og ikke uden grund.

Det er en uhyre underholdende sport både for udøvere og tilskuere. I beachvolley er der to på hvert hold, og der spilles bedst af tre sæt, hvoraf de første to spilles til 21 point og det sidste til 15 point. Er inkl. i værelsespris samt indgangspris

Hoppepuderne

Her er der mulighed for at få brugt noget energi på Samsøs største hoppepude. Ikke mindre end 160 m2 samt en lidt mindre til de små, lige til at hoppe på. Inkl. i værelsespris samt indgangspris

Kæmpebrædtspil

Vi har lavet de gamle kendte brædtspil: Ludo, Dam og Skak i malede fliser og lagt dem ned i græsset.

Her er der mulighed for af spille på en anden og sjov måde. Inkl. i overntaningspris samt indgangspris.

Legeplads

Vi har indrettet en kæmpe sandkasse for både små og de lidt større. Ikke mindre end 280 m3 sand imellem de forskellige legeredskaber, danner rammen om vores legeplads. Inkl. i værelsespris samt indgangspris.

Opgaveløb

Prøv jeres paratviden i en af de 4 kategorier, i det store opgaveløb. Konkurrer enkelt- eller holdvis i en af kategorierne, Samsø, junior, voksne eller billed opgaver.

Løbet er lavet på den måde at hver deltager/hold får en ”bingo plade” med 15 nr. på, derefter skal man ud at finde de opgaver der står på pladen. Er inkl. i værelsespris samt indgangspris.

Sauna

Efter en tur i poolen kan et besøg i den afslappende sauna være prikken og I’et! Saunaen er åben fra 1. juli til 1. august kl. 13-16. Inkl. for overnattende samt i indgangsprisen.

Mooncars

Ræs af sted på vores sjove mooncars! Der er både store og små, så alle kan være med. Inkl. i værelsespris samt indgangspris.

Miniklatrevæk

Prøv vores 2,5 m. høje klatrevæg, den er lavet nøjagtig som en stor, med rigtige greb osv! Inkl. i værelsespris samt indgangspris.

kommentarer & anbefalinger​

Hvad mener vores gæster?

"Super flinkt personale"

Super flinke personale. og rigtig dejlig sted, hvor man ikke behøver, at køre væk for lave noget. der er mange aktiviteter og ting man kan lave der. Overnatning var god, maden er rigtig godt. Jeg var der sammen med min søn på 6 år

"Tak for dejligt ophold"

Dejligt sted med rigtig mange gode aktivitets muligheder. Gode faciliteter. Store rummelige værelser. Fint, at man kan vælge mellem restaurantbesøg eller lave maden selv. Rigtig god goodie bag ordning. Tak for dejligt ophold.

"Super lækkert mad"

Hyggeligt familie venligt sted. Masser af aktivitets muligheder, og et professionelt og venligt personale, altid med et smil på. Super lækkert mad, i deres restaurant.

Gratis Wi-Fi

Morgenmad

Restaurant

​Aktiviteter

Kæledyr

Børnevenligt

Kontakt os

Kåsenvejen 5, Kolby
​8305 Samsø

Klik her for rutevejledning

​Telefon: +45 3048 6565

​E-mail: info@feriecentersamso.dk

​CVR: 10020654

facebook

Camping og Feriecenter Samsø

Feriecenter Samsø er et familiedrevet feriested for alle i alle aldre.

Camping og Feriecenter ligger midt i den smukke Samske natur og strækker sig over 14 tønder land, tidligere landbrugsjord, der nu er forvandlet til et område for aktivitet og friluftsliv.

banner_groen_411x490   banner_groen_411x490

Åbningstider