Gratis aktiviteter

Alle overnattende på Camping og Feriecenter Samsø samt på Højskoleværelser Samsø har fri adgang til mange af aktiviteterne. Her kan nævnes: Sauna (1.juli.-1. august) Swimmingpool (1. juni.-1. september) Mooncars, BMX-cykler, Miniklatrevæg, Legeplads, Kæmpebrætspil, Hoppepuder, Familie-opgaveløb og Beachvolley!

Resterende aktiviteter kan tilkøbes fra kr. 20,-. 

Swimmingpool

Vi har opført en swimmingpool i en gammel gyllebeholder. Poolen er 16 m i diameter og med en vanddybde på 1,4 m. I poolen er der etableret er børnebassin med en vanddybde på 0,7 m. 

Poolen bliver opvarmet ved solvarme og derved opnår vi en temperatur der er væsentlig varmere end havet.

En stor terrasse omkranser poolen. Sauna, omklædningsrum og toiletter er lige ved siden af. Poolen er åben fra 1. juni til 31. august.

Poolen er gratis at benytte når indgangsprisen er betalt samt når man overnatter på Feriecenter Samsø. (Både i værelse, camping og shelter)

BMX Cykelbane

BMX er en spændende og meget seriøs sport, hvor der er god plads til individualisten som ønsker et meget højt konkurrenceniveau. Man kan begynde at køre BMX, så snart man kan køre på cykel uden støttehjul.

 Der er ikke nogen øvre grænse og mange kører for motionens skyld.

Beachvolley

Beachvolley gjorde sit indtog i Danmark i slut-firserne og det første DM blev afholdt i 1993. I dag er der en etableret tour i Danmark og flere professionelle spillere. På trods af den danske sommer, eller måske snarer manglen på samme, har beachvolley efterhånden bidt sig fast og fået en voksende tilhængerskare – og ikke uden grund.

Det er en uhyre underholdende sport både for udøvere og tilskuere. I beachvolley er der to på hvert hold, og der spilles bedst af tre sæt, hvoraf de første to spilles til 21 point og det sidste til 15 point. Er inkl. i værelsespris samt indgangspris

Hoppepuderne

Her er der mulighed for at få brugt noget energi på Samsøs største hoppepude. Ikke mindre end 160 m2 samt en lidt mindre til de små, lige til at hoppe på. Inkl. i værelsespris samt indgangspris

Kæmpebrædtspil

Vi har lavet de gamle kendte brædtspil: Ludo, Dam og Skak i malede fliser og lagt dem ned i græsset.

Her er der mulighed for af spille på en anden og sjov måde. Inkl. i overntaningspris samt indgangspris.

Legeplads

Vi har indrettet en kæmpe sandkasse for både små og de lidt større. Ikke mindre end 280 m3 sand imellem de forskellige legeredskaber, danner rammen om vores legeplads. Inkl. i værelsespris samt indgangspris.

Opgaveløb

Prøv jeres paratviden i en af de 4 kategorier, i det store opgaveløb. Konkurrer enkelt- eller holdvis i en af kategorierne, Samsø, junior, voksne eller billed opgaver.

Løbet er lavet på den måde at hver deltager/hold får en ”bingo plade” med 15 nr. på, derefter skal man ud at finde de opgaver der står på pladen. Er inkl. i værelsespris samt indgangspris.

Sauna

Efter en tur i poolen kan et besøg i den afslappende sauna være prikken og I’et! Saunaen er åben fra 1. juli til 1. august kl. 13-16. Inkl. for overnattende samt i indgangsprisen.

Mooncars

Ræs af sted på vores sjove mooncars! Der er både store og små, så alle kan være med. Inkl. i værelsespris samt indgangspris.

Miniklatrevæk

Prøv vores 2,5 m. høje klatrevæg, den er lavet nøjagtig som en stor, med rigtige greb osv! Inkl. i værelsespris samt indgangspris.

O-løb

Prøv orienteringsløb, det giver Jer mulighed for at få motion for hjerte og hjerne.
Vi har med billeder for de mindste, med kortudsnit eller traditionelt. Løb på tid eller tag turen for sjov. Godt til grupper!

Stigegolf

Stigegolf, også kendt som Stigegolf eller Hillbilly Golf, er et sjovt udendørsspil, der kombinerer færdigheder med en smule held. To hold konkurrerer om at kaste snorbolte mod en træstige med tre trin. Point optjenes baseret på, hvor på stigen bolten lander - højere trin giver flere point. Det er en fantastisk aktivitet til familiebegivenheder, udendørsarrangementer eller endda en dag i parken med venner. Stigegolf kombinerer simplicitet og sjov og kræver blot lidt præcision og en god portion latter!

Kæmpe yatzy

Kæmpe Yatzy er en forstørret version af det klassiske terningspil, der tilbyder masser af sjov til spillere i alle aldre. Med store, op til 30 cm terninger og en gigantisk scoreblok, udfordrer spillet spillere til at kaste og score så mange point som muligt ved at kombinere terningkast på en række forskellige måder. Det er en fantastisk aktivitet til udendørs arrangementer, picnic eller familiebegivenheder, hvor folk kan samles, konkurrere og nyde det sjove i dette tidløse spil.

Samarbejdsski

Samarbejdsski er en sjov og udfordrende aktivitet, hvor to eller flere personer samarbejder om at bevæge sig fremad ved at koordinere deres bevægelser på et sæt ski, der er bundet sammen. Dette kræver kommunikation, tillid og samarbejde, da deltagerne skal synkronisere deres skridt og balancere sammen for at undgå at falde. Det er en fantastisk øvelse til teambuilding og styrkelse af relationer, samtidig med at det giver masser af latter og sjov for alle involverede.

Stylter

Stylter er en sjov og udfordrende aktivitet, hvor man balancerer sig på høje træstænger eller metalrammer, der er fastgjort til ens fødder. Dette kræver god balance og koordination, og det kan være en fantastisk træning af både krop og sind. Stylter bruges ofte til leg og underholdning, især ved festivaler, markeder eller bare som en sjov udendørsaktivitet. Det er en skøn måde at udfordre sig selv og have det sjovt samtidig.

Kongespil

Kongespil er et klassisk udendørsspil, der involverer at kaste træpinde mod en trækonge, der står oprejst på jorden. Målet er at vælte kongen og optjene point baseret på, hvor langt væk de væltede pinde ender. Dette simple, men underholdende spil kan spilles af mennesker i alle aldre og er perfekt til fester, picnic eller en dag i parken. Kongespil kombinerer sjov, konkurrence og en smule dygtighed, og det er en fantastisk måde at tilbringe tid udendørs med venner og familie.

Bordtennis (indendørs)

Bordtennis, også kendt som ping-pong, er en indendørs sport, der spilles på et bord opdelt af en net. Spillerne bruger små bat og en let bold til at slå bolden frem og tilbage over nettet. Dette hurtige og sjove spil kræver hurtige reflekser, præcision og en god teknik. Bordtennis er en populær aktivitet for både rekreation og konkurrence, og det kan spilles af mennesker i alle aldre og færdighedsniveauer. Det er en fantastisk måde at træne dine reflekser og have det sjovt med venner og familie indendørs.

Bordfodbold (Indendørs)

Bordfodbold, også kendt som bordfodbold eller foosball, er en indendørs aktivitet, der efterligner fodboldspil. Spillet foregår på et bord med roterende stænger, som hver har små fodboldspillere fastgjort. Spillerne bruger håndtag til at dreje stængerne og forsøge at score mål ved at manipulere fodboldspillerne for at ramme bolden. Dette hurtige og sjove spil kræver hurtige reaktioner, timing og strategi. Bordfodbold er en populær aktivitet på fester, i spillerum og rekreative områder, og det giver en sjov og konkurrencedygtig atmosfære for spillere i alle aldre.

kommentarer & anbefalinger​

Hvad mener vores gæster?

"Super flinkt personale"

Super flinke personale. og rigtig dejlig sted, hvor man ikke behøver, at køre væk for lave noget. der er mange aktiviteter og ting man kan lave der. Overnatning var god, maden er rigtig godt. Jeg var der sammen med min søn på 6 år

"Tak for dejligt ophold"

Dejligt sted med rigtig mange gode aktivitets muligheder. Gode faciliteter. Store rummelige værelser. Fint, at man kan vælge mellem restaurantbesøg eller lave maden selv. Rigtig god goodie bag ordning. Tak for dejligt ophold.

"Super lækkert mad"

Hyggeligt familie venligt sted. Masser af aktivitets muligheder, og et professionelt og venligt personale, altid med et smil på. Super lækkert mad, i deres restaurant.

Gratis Wi-Fi

Morgenmad

Restaurant

​Aktiviteter

Kæledyr

Børnevenligt

Kontakt os

Kåsenvejen 5, Kolby
​8305 Samsø

Klik her for rutevejledning

​Telefon: +45 3048 6565

​E-mail: info@feriecentersamso.dk

​CVR: 10020654

facebook

Camping og Feriecenter Samsø

Feriecenter Samsø er et familiedrevet feriested for alle i alle aldre.

Camping og Feriecenter ligger midt i den smukke Samske natur og strækker sig over 14 tønder land, tidligere landbrugsjord, der nu er forvandlet til et område for aktivitet og friluftsliv.

banner_groen_411x490   banner_groen_411x490

Åbningstider