Vores enkelt- og dobbeltværelser​

​Oplev komforten og bekvemmeligheden i vores dobbeltværelser, hvor hvert ophold er en behagelig og afslappende oplevelse.

Værelserne er beliggende i stueplan og byder på en række faciliteter, der sikrer et fornøjeligt ophold. Du kan se frem til gratis trådløst internet, eget toilet og bad, gode senge med boksmadrasser samt bløde dyner og puder.

Underholdningen er sikret med tv, der tilbyder DR-kanaler. Slap af og nyd frisk luft på din egen private gårdhave, komplet med komfortable havemøbler, og find ro ved bordet og stolene på dit værelse – alt sammen for at skabe den perfekte atmosfære.

Vores priser inkluderer alle de nævnte faciliteter såsom eget bad og toilet, tv med DR-kanaler, trådløst internet og møbler på værelset samt adgang til din egen terrasse. Gratis trådløst internet er tilgængeligt på alle værelser og i indendørs fællesområder.

Alle priser er i DKK

Lavsæson (15/9– 1/6)

Højsæson (1/6-15/9)

Enkeltværelse

540,- pr. nat

740,- pr. nat

Dobbeltværelse

630,- pr. nat

830,- pr. nat

Værelsesindretning

  • Dobbeltseng / 2 enkeltsenge
  • Sofa- / spisebord og stole
  • Gårdhave med bord og stole
  • TV
  • Eget bad og toilet

Praktisk info om ud og indtjekning

Tjek ind: kl. 15.00-17.00

Tjek ud: 8.00-10.00

Senere eller tidligere tjek ind/ud kan arrangeres på forhånd.

kommentarer & anbefalinger​

Hvad mener vores gæster?

"Super flinkt personale"

Super flinke personale. og rigtig dejlig sted, hvor man ikke behøver, at køre væk for lave noget. der er mange aktiviteter og ting man kan lave der. Overnatning var god, maden er rigtig godt. Jeg var der sammen med min søn på 6 år

"Tak for dejligt ophold"

Dejligt sted med rigtig mange gode aktivitets muligheder. Gode faciliteter. Store rummelige værelser. Fint, at man kan vælge mellem restaurantbesøg eller lave maden selv. Rigtig god goodie bag ordning. Tak for dejligt ophold.

"Super lækkert mad"

Hyggeligt familie venligt sted. Masser af aktivitets muligheder, og et professionelt og venligt personale, altid med et smil på. Super lækkert mad, i deres restaurant.

Gratis Wi-Fi

Morgenmad

Restaurant

​Aktiviteter

Kæledyr

Børnevenligt

Kontakt os

Kåsenvejen 5, Kolby
​8305 Samsø

Klik her for rutevejledning

​Telefon: +45 3048 6565

​E-mail: info@feriecentersamso.dk

​CVR: 10020654

facebook

Camping og Feriecenter Samsø

Feriecenter Samsø er et familiedrevet feriested for alle i alle aldre.

Camping og Feriecenter ligger midt i den smukke Samske natur og strækker sig over 14 tønder land, tidligere landbrugsjord, der nu er forvandlet til et område for aktivitet og friluftsliv.

banner_groen_411x490   banner_groen_411x490

Åbningstider