Tag på lejrskole på Samsø

Få en helt speciel lejrskole

​Ligesom her er plads til familier og teambuilding, så har vi også skønne faciliteter til lejrskoler. Her kan I få en lejrskole ud over det sædvanlige, hvor der er masser af aktiviteter indbygget i opholdet. Eleverne har mulighed for at benytte alt fra swimmingpoolen til hoppeborge, så der er underholdning til alle.

Vi befinder os på Samsø, ud for Østjylland, men vi har elever på lejrskole fra hele Danmark. Man kan komme hele året, men visse aktiviteter er kun tilgængelig om sommeren. Der er dog altid hyggelig og god stemning, så I får en dejlig tur væk fra hverdagen.

Udover vores lejrskole tilbyder vi også en aktiv ferie, miniferie og familieferie.

Overnatning og forplejning

​Det er nemt at holde lejrskole ved os. Der er værelser til overnatning for en mere traditionel lejrskole, men vi har også shelters, hvor mindre grupper kan overnatte for en mere outdoor-oplevelse. Her kan I lave lejrbål, riste skumfiduser og andet sjovt.

Når I vælger at overnatte på værelser, så er det med fuld forplejning, så I ikke skal bruge tid og kræfter på indkøb og madlavning. Vi serverer lækker morgenmad, og så kan I selv smøre madpakker til frokost. Når I så er sultne efter en lang dag, så står vi klar med aftensmad til hele flokken.

Priser

Ta’ på et lejrskoleophold m. fuld kost. Det vil sige morgenbuffet hvor I også smører madpakker i form af sandwich m. frugt og grønt samt dagens ret til aften. Eleverne overnatter i 4-6 personersværelser, henholdsvis piger og drenge samt lærerne/lederne i dobbeltværelser. Alle værelser er med eget bad og toilet samt trådløst internet. Herudover har I fri adgang til swimmingpool (1. juni-31. august), sauna (1.-31. juli), hoppepuder, mooncars, BMX-bane, opgaveløb, legeplads, miniklatrevæg, kæmpebrætspil og beachvolley! Samt vi arrangerer I samarbejde med lærere/ledere en dag hvor alle får mulighed for at prøve den Human Football, helt GRATIS!

​Prisen er for elever op til og med 6 klasse.

Overnatning

Pris

​Pris pr. pers. pr. nat

295,-

Overnatning Juni - August

Pris

​Pris pr. pers. pr. nat

310,-

​Prisen er for elever i 7.klasse - 10. klasse

Overnatning

Pris

​Pris pr. pers. pr. nat

310,-

Overnatning Juni - August

Pris

​Pris pr. pers. pr. nat

325,-

​Prisen er for ældre end 10. klasseselever

Overnatning

Pris

​Pris pr. pers. pr. nat

345,-

Overnatning Juni - August

Pris

​Pris pr. pers. pr. nat

360,-

*Alle priserne er gældende ved min. 15 elever, på hverdage.​

Shelter

Camping og Feriecenter Samsøs 5 shelters ligge på toppen af en skrænt med den flotteste udsigt over marker og alle aktiviteterne. Om aftenen er der god chance for at se det spændene dyreliv der er på samsø. kom f.eks. helt tæt på en hare eller et rådyr! Har du lyst til at sove i det fri i en flot tømmershelter og lave mad over bål, er vores shelters lige sagen.

I alle shelters er der skummadrasser til fri afbenyttelse.

Overnatning i Shelter

Pris

Pris pr. person pr. nat

94,-

Børn under 12 år

49,-

​Der er adgang til toilet- og badefaciliteter samt mange af Camping og Feriecenter Samsøs aktiviteter.

Lejrskoleophold inkl. fuld kost i shelter, pr. pers. kr. 225,-

(Gælder ikke i ugerne 27-32)

Kost

Vi serverer sundt og varieret mad med henblik på der er noget alle kan lide. Morgenbuffeten består bl.a. div. morgenmadsprodukter, juicer, mælk, div. brød, kødpålæg, oste og meget mere. Til frokost har I selv mulighed for at give Jeres frokost et pift. Lav f.eks. en lækker sandwich m. ost, skinke og grønt. Eller et højtbelagt smørrebrød med grøn salat i bunden, tunsalat og æg. Hertil er der også frugter og brikjuice.

Al aftensmad er hjemmelavet, det være sig kylling i karry, frikadeller, lasagne, pizza eller mange andre lækre ting. Vi serverer altid grønt til maden. Er der nogle specielle hensyn, f.eks. glutenallergi, vegetar, muslim osv. tager vi selvfølgelig også højde for det.

Har I lyst til en hyggelig aften m. lejrbål, kan dette også lade sig gøre. Vi stiller gerne brænde og optænding frem, så elverne selv kan være med helt fra starten. Vi laver også gerne snobrødsdej hvis I ønsker dette. Vi har snobrødspinde i kan låne.

kommentarer & anbefalinger​

Hvad mener vores gæster?

"Super flinkt personale"

Super flinke personale. og rigtig dejlig sted, hvor man ikke behøver, at køre væk for lave noget. der er mange aktiviteter og ting man kan lave der. Overnatning var god, maden er rigtig godt. Jeg var der sammen med min søn på 6 år

"Tak for dejligt ophold"

Dejligt sted med rigtig mange gode aktivitets muligheder. Gode faciliteter. Store rummelige værelser. Fint, at man kan vælge mellem restaurantbesøg eller lave maden selv. Rigtig god goodie bag ordning. Tak for dejligt ophold.

"Super lækkert mad"

Hyggeligt familie venligt sted. Masser af aktivitets muligheder, og et professionelt og venligt personale, altid med et smil på. Super lækkert mad, i deres restaurant.

Gratis Wi-Fi

Morgenmad

Restaurant

​Aktiviteter

Kæledyr

Børnevenligt

Kontakt os

Kåsenvejen 5, Kolby
​8305 Samsø

Klik her for rutevejledning

​Telefon: +45 3048 6565

​E-mail: info@feriecentersamso.dk

​CVR: 10020654

facebook

Camping og Feriecenter Samsø

Feriecenter Samsø er et familiedrevet feriested for alle i alle aldre.

Camping og Feriecenter ligger midt i den smukke Samske natur og strækker sig over 14 tønder land, tidligere landbrugsjord, der nu er forvandlet til et område for aktivitet og friluftsliv.

banner_groen_411x490   banner_groen_411x490

Åbningstider