​Grupper

​Hold Jeres næste træf, familie komsammen, teambuildingtur, møde, konference eller bare hyggetur her. Alle vore værelser er med eget bad og toilet, egen terrasse samt trådløst internet.

Vi er lige så gode til mindre som større grupper, som søger nye udfordringer under rare, hyggelige og uformelle forhold.

Lejrskoler, busselskaber, træningslejr for sportsfolk, studerende på ryste-sammen tur, studieture for erhvervsvirksomheder, golfophold og musikgrupper kan med fordel vælge Camping og Feriecenter Samsø som mødested på grund af vores hyggelige faciliteter midt i den skønne samske natur.

​Udover vore egne faciliteter, formidler vi gerne kontakt til de lokale idrætsanlæg og andre attraktioner og arrangerer træningskampe samt udflugter.

Uanset hvilken interesse du/I måtte have, uanset antal i gruppen kan Camping og Feriecenter Samsø være et godt alternativ for jeres næste sammenkomst.

Kontakt os gerne for et tilbud der passer lige netop til Jeres ønsker!

kommentarer & anbefalinger​

Hvad mener vores gæster?

"Super flinkt personale"

Super flinke personale. og rigtig dejlig sted, hvor man ikke behøver, at køre væk for lave noget. der er mange aktiviteter og ting man kan lave der. Overnatning var god, maden er rigtig godt. Jeg var der sammen med min søn på 6 år

"Tak for dejligt ophold"

Dejligt sted med rigtig mange gode aktivitets muligheder. Gode faciliteter. Store rummelige værelser. Fint, at man kan vælge mellem restaurantbesøg eller lave maden selv. Rigtig god goodie bag ordning. Tak for dejligt ophold.

"Super lækkert mad"

Hyggeligt familie venligt sted. Masser af aktivitets muligheder, og et professionelt og venligt personale, altid med et smil på. Super lækkert mad, i deres restaurant.

Gratis Wi-Fi

Morgenmad

Restaurant

​Aktiviteter

Kæledyr

Børnevenligt

Kontakt os

Kåsenvejen 5, Kolby
​8305 Samsø

Klik her for rutevejledning

​Telefon: +45 3048 6565

​E-mail: info@feriecentersamso.dk

​CVR: 10020654

facebook

Camping og Feriecenter Samsø

Feriecenter Samsø er et familiedrevet feriested for alle i alle aldre.

Camping og Feriecenter ligger midt i den smukke Samske natur og strækker sig over 14 tønder land, tidligere landbrugsjord, der nu er forvandlet til et område for aktivitet og friluftsliv.

banner_groen_411x490   banner_groen_411x490

Åbningstider