​Handicapfaciliteter

Dårligt gående/kørestolbruger?

Det er ingen problem. Alle er velkomne og alle vores 22 værelser m. eget bad og toilet, ligger i stueetagen med fortov hele vejen rundt til restauranten. Man kan køre hen til alle værelser, halvdelen kan man også parkere ved.

Værelserne er store da der kan sove op til 6 personer på mange af værelserne, men vi lejer dem gerne ud som enkeltværelser og dobbeltværelser både med mulighed for enkeltsenge og dobbeltseng.

Vi reder gerne op til Jer hvis I ønsker dette og I er naturligvis også meget velkomne til at medbringe linned og håndklæde.

Hjælpemidler

Mange døre i restauranten, reception og fælles områder har ingen dørtrin. Derudover har vi ramper der er fast monteret ved mange af dørene ud til. Og der hvor der ikke er fastmonteret en rampe, har vi ekstra ramper vi gerne finder frem. Dette gælder også på værelserne.

På nogle af badeværelserne på værelserne er der håndtag ved toilettet. Derudover stiller vi også gerne en række hjælpemidler til rådighed. Vi kan tilbyde badeskammel, sengegalge og armlæn ved toilettet og toiletforhøjer.

kommentarer & anbefalinger​

Hvad mener vores gæster?

"Super flinkt personale"

Super flinke personale. og rigtig dejlig sted, hvor man ikke behøver, at køre væk for lave noget. der er mange aktiviteter og ting man kan lave der. Overnatning var god, maden er rigtig godt. Jeg var der sammen med min søn på 6 år

"Tak for dejligt ophold"

Dejligt sted med rigtig mange gode aktivitets muligheder. Gode faciliteter. Store rummelige værelser. Fint, at man kan vælge mellem restaurantbesøg eller lave maden selv. Rigtig god goodie bag ordning. Tak for dejligt ophold.

"Super lækkert mad"

Hyggeligt familie venligt sted. Masser af aktivitets muligheder, og et professionelt og venligt personale, altid med et smil på. Super lækkert mad, i deres restaurant.

Gratis Wi-Fi

Morgenmad

Restaurant

​Aktiviteter

Kæledyr

Børnevenligt

Kontakt os

Kåsenvejen 5, Kolby
​8305 Samsø

Klik her for rutevejledning

​Telefon: +45 3048 6565

​E-mail: info@feriecentersamso.dk

​CVR: 10020654

facebook

Camping og Feriecenter Samsø

Feriecenter Samsø er et familiedrevet feriested for alle i alle aldre.

Camping og Feriecenter ligger midt i den smukke Samske natur og strækker sig over 14 tønder land, tidligere landbrugsjord, der nu er forvandlet til et område for aktivitet og friluftsliv.

banner_groen_411x490   banner_groen_411x490

Åbningstider