Tag på aktiv ferie med børn

Der er mange former for aktiv ferie

‘Aktiv ferie’ er et vidt begreb, men her på Camping og Feriecenter Samsø er der noget for alle. Samsø byder på masser af dejlig natur, så mange gæster kommer på cykel fra både Østjylland og hele resten af Danmark. Man kan også vandre øen rundt, hvis man er mere til det. Naturen giver mange muligheder for en aktiv ferie, men vi har også andre tilbud, som især er populære blandt familier på ferie.

Prøv vores mange sjove aktiviteter

Vi har også en masse sjove aktiviteter her på området. Vi har et område, hvor du kan prøve alt fra mooncars og BMX-cykler til hoppepuder og kongespil.

Der er også swimmingpool og sauna, så man rigtigt kan komme i sommerstemning med vandleg. Det er sjov og aktiv ferie for alle aldre, når I bowler, spiller minigolf og laver opgaveløb for hele familien.

Der er masser af aktiviteter for både børn og voksne, så alle er underholdt.

Er man på øen i flere dage, så kan man jo skifte mellem de mere fysiske aktiviteter og de mere rolige på dage, hvor man bare trænger til at slappe af og flyde i poolen.

Her er der plads til det hele. Udover aktiv ferie tilbyder vi også lejrskole, familieferie samt miniferie.

kommentarer & anbefalinger​

Hvad mener vores gæster?

"Super flinkt personale"

Super flinke personale. og rigtig dejlig sted, hvor man ikke behøver, at køre væk for lave noget. der er mange aktiviteter og ting man kan lave der. Overnatning var god, maden er rigtig godt. Jeg var der sammen med min søn på 6 år

"Tak for dejligt ophold"

Dejligt sted med rigtig mange gode aktivitets muligheder. Gode faciliteter. Store rummelige værelser. Fint, at man kan vælge mellem restaurantbesøg eller lave maden selv. Rigtig god goodie bag ordning. Tak for dejligt ophold.

"Super lækkert mad"

Hyggeligt familie venligt sted. Masser af aktivitets muligheder, og et professionelt og venligt personale, altid med et smil på. Super lækkert mad, i deres restaurant.

Gratis Wi-Fi

Morgenmad

Restaurant

​Aktiviteter

Kæledyr

Børnevenligt

Kontakt os

Kåsenvejen 5, Kolby
​8305 Samsø

Klik her for rutevejledning

​Telefon: +45 3048 6565

​E-mail: info@feriecentersamso.dk

​CVR: 10020654

facebook

Camping og Feriecenter Samsø

Feriecenter Samsø er et familiedrevet feriested for alle i alle aldre.

Camping og Feriecenter ligger midt i den smukke Samske natur og strækker sig over 14 tønder land, tidligere landbrugsjord, der nu er forvandlet til et område for aktivitet og friluftsliv.

banner_groen_411x490   banner_groen_411x490

Åbningstider