​Selskaber

​Lad vores restaurant danne rammen om jeres fest i rare og naturskønne omgivelser.

I restauranten byder vi på lækre festmiddage og vi bidrager til den gode stemning med en venlig betjening og hyggelige omgivelser. Kontakt os for at booke din næste fest.

Restauranten er opført i det gamle stuehus og kan rumme op til 80 spisende gæster. På samme tid kan vi på terrassen servere for yderligere 100 gæster. Lad festen slutte af med en overnatning på et af værelserne som ligger lige ved siden af restauranten.

Ring på 3048 6565 for at booke din næste fest.

Restaurant

I vores hyggelige restaurant serverer vi både morgenbuffet, brunch, frokostanretninger- og buffet, dagens ret, buffet og 5-retters middag.

I restauranten dækker vi gerne elegant op med hvide duge, blomster og lys eller til konfirmanden som vil holde fest med armytema.

​Herudover dækker vi også gerne op til møde, generalforsamling konference og meget mere.

Vi sammensætter sammen med Dig en menu som passer lige netop til Din fest om det er bryllup, barnedåb eller børnefødselsdag.

Fællestue

Vores store fællesstue kan benyttes af alle overnattende. Her er det tilladt selv at have drikkevarer med og lokalet lukkes aldrig. Her er et lille sofahjørne m. tv, spiseborde og nem tilgang fra begge fælleskøkkener samt grillplads.

Her dækker vi også gerne op til møde, generalforsamling konference og meget mere.

Biografopstilling: 80 personer

Skolebordsopstilling: 40 personer

Gruppeborde: 40 personer

Langborde: 30 personer

Mad ud af huset

Holder I festen hjemme, om det er en lille eller stor selskab kan I roligt bestille maden hos os. Ring til os og få et tilbud på mad, borde, stole og service!

kommentarer & anbefalinger​

Hvad mener vores gæster?

"Super flinkt personale"

Super flinke personale. og rigtig dejlig sted, hvor man ikke behøver, at køre væk for lave noget. der er mange aktiviteter og ting man kan lave der. Overnatning var god, maden er rigtig godt. Jeg var der sammen med min søn på 6 år

"Tak for dejligt ophold"

Dejligt sted med rigtig mange gode aktivitets muligheder. Gode faciliteter. Store rummelige værelser. Fint, at man kan vælge mellem restaurantbesøg eller lave maden selv. Rigtig god goodie bag ordning. Tak for dejligt ophold.

"Super lækkert mad"

Hyggeligt familie venligt sted. Masser af aktivitets muligheder, og et professionelt og venligt personale, altid med et smil på. Super lækkert mad, i deres restaurant.

Gratis Wi-Fi

Morgenmad

Restaurant

​Aktiviteter

Kæledyr

Børnevenligt

Kontakt os

Kåsenvejen 5, Kolby
​8305 Samsø

Klik her for rutevejledning

​Telefon: +45 3048 6565

​E-mail: info@feriecentersamso.dk

​CVR: 10020654

facebook

Camping og Feriecenter Samsø

Feriecenter Samsø er et familiedrevet feriested for alle i alle aldre.

Camping og Feriecenter ligger midt i den smukke Samske natur og strækker sig over 14 tønder land, tidligere landbrugsjord, der nu er forvandlet til et område for aktivitet og friluftsliv.

banner_groen_411x490   banner_groen_411x490

Åbningstider