Camping & Feriecenter Samsø

Teambuilding i naturen

Gruppe

GRUPPER

Hold Jeres næste teambuildingtur, møde, konference eller bare hyggetur her. Alle vore værelser er med eget bad og toilet, egen terrasse samt trådløst internet.

Vi er lige så gode til mindre som større grupper, som søger nye udfordringer under rare, hyggelige og uformelle forhold.

Lejrskoler, busselskaber, træningslejr for sportsfolk, studerende på ryste-sammen tur, studieture for erhvervsvirksomheder, golfophold og musikgrupper kan med fordel vælge Camping og Feriecenter Samsø som mødested på grund af vores hyggelige faciliteter midt i den skønne samske natur. Udover vore egne faciliteter, formidler vi gerne kontakt til de lokale idrætsanlæg og andre attraktioner og arrangerer træningskampe samt udflugter.

Uanset hvilken interesse du/I måtte have, uanset antal i gruppen kan Camping og Feriecenter Samsø være et godt alternativ for jeres næste sammenkomst.

Kontakt os gerne for et tilbud der passer lige netop til Jeres ønsker!

Lejrskole

Alle lejrskoler er velkomne, store som små. Her er gode muligheder for at eleverne både kan slappe af og lade tankerne flyve, få ro til at koncentrere sig eller brænde en masse energi af. Overnattende lejrskoler har fri adgang til swimmingpool (1. juni-31. august), sauna (1.-31. juli), hoppepuder, mooncars, BMX-bane, opgaveløb, legeplads, miniklatrevæg, kæmpebrætspil og beachvolley!

Lad os stå for maden så I kan koncentrere Jer om at få det bedste ud af Jeres ophold.

Priser

Ta’ på et lejrskoleophold m. fuld kost. Det vil sige morgenbuffet hvor I også smører madpakker i form af sandwich m. frugt og grønt samt dagens ret til aften. Eleverne overnatter i 4-6 personersværelser, henholdsvis piger og drenge samt lærerne/lederne i dobbeltværelser. Alle værelser er med eget bad og toilet samt trådløst internet. Herudover har I fri adgang til swimmingpool (1. juni-31. august), sauna (1.-31. juli), hoppepuder, mooncars, BMX-bane, opgaveløb, legeplads, miniklatrevæg, kæmpebrætspil og beachvolley! Samt vi arrangerer I samarbejde med lærere/ledere en dag hvor alle får mulighed for at prøve den Human Football, helt GRATIS!

Pris pr. pers. pr. nat kr. 285,-
Fra 1. juni til 31. august pr. pers. pr. nat kr. 300,-

Shelter

Camping og Feriecenter Samsøs 5 shelters ligge på toppen af en skrænt med den flotteste udsigt over marker og alle aktiviteterne. Om aftenen er der god chance for at se det spændene dyreliv der er på samsø. kom f.eks. helt tæt på en hare eller et rådyr! Har du lyst til at sove i det fri i en flot tømmershelter og lave mad over bål, er vores shelters lige sagen.

I alle shelters er der skummadrasser til fri afbenyttelse.

Pris: pr. person kr. 94,- pr. nat
Børn under 12 år kr. 49,-
Børn under 3 år GRATIS

Der er adgang til toilet- og badefaciliteter samt mange af Camping og Feriecenter Samsøs aktiviteter.

Lejrskoleophold inkl. fuld kost i shelter, pr. pers. kr. 185,-

(Gælder ikke i ugerne 27-32)

Activities_shelter4_gal_big

Kost

Vi serverer sundt og varieret mad med henblik på der er noget alle kan lide. Morgenbuffeten består bl.a. div. morgenmadsprodukter, juicer, mælk, div. brød, kødpålæg, oste og meget mere.

Til frokost har I selv mulighed for at give Jeres frokost et pift. Lav f.eks. en lækker sandwich m. ost, skinke og grønt. Eller et højtbelagt smørrebrød med grøn salat i bunden, tunsalat og æg. Hertil er der også frugter og brikjuice.

Al aftensmad er hjemmelavet, det være sig kylling i karry, frikadeller, lasagne, pizza eller mange andre lækre ting. Vi serverer altid grønt til maden. Er der nogle specielle hensyn, f.eks. glutenallergi, vegetar, muslim osv. tager vi selvfølgelig også højde for det.

Har I lyst til en hyggelig aften m. lejrbål, kan dette også lade sig gøre. Vi stiller gerne brænde og optænding frem, så elverne selv kan være med helt fra starten. Vi laver også gerne snobrødsdej hvis I ønsker dette. Vi har snobrødspinde i kan låne.

Er der en der har fødselsdag mens i er på lejrskole, skal dette naturligvis fejres. Med vores eget konditori sørger vi gerne for kagemand/kagekone så fødselaren får en helt uforglemmelig fødselsdag i samvær med kammeraterne.

Firmature og teambuilding

Hold Jeres næste teambuilding tur, møde, konference eller bare hyggetur her. Alle vore værelser er med eget bad og toilet, lille terrasse samt trådløst internet.
Lad os arrangere hele Jeres ophold med bespisning, aktiviteter, overnatning, transport, guidede ture rundt på øen og meget mere, mens I læner Jer tilbage og nyder turen!

Priser

Møde/kursus

Møde m. kaffe/te, frugt og kage
Kr. 49,- pr. pers.

Møde/kursus m. frokost

Frokost (platte, smørebrød el.l.)
Møde m. kaffe/te, frugt og kage
Kr. 129,- pr. pers.

Møde/kursus m. 3-rettersmiddag

Møde m. kaffe/te, frugt og kage
3-rettersmiddag
Kr. 319,- pr. pers

Heldags møde/kursus m. 1 overnatning

Frokost (platte, smørebrød el.l.)
Møde m. kaffe/te, frugt og kage
3-rettersmiddag
Overnatning i hotelværelse, v. 2 personer
Morgenbuffet
Kr. 799,- pr. pers.

Møde med 1 overnatning og festmiddag

Frokost (platte, smørebrød el.l.)
Møde m. kaffe/te, frugt og kage
Fri bar fra kl. 18.00 til 2.00
Velkomstdrink
3-rettersmiddag
Kaffe/the
Natmad
Overnatning i hotelværelsem, v. 2 personer
Morgenbuffet
1.189,- pr. pers.

Ekstra info

Tillæg for enkeltværelse kr. 225,- pr. pers. pr. nat Alle tilbud er inkl. moms, bordopdækning, linned, håndklæder, rengøring og betjening. Tilbuddene er gyldige i perioderne 1. januar til 1. juni og fra 1. august til 19. december ved bestilling til min. 15. pers.

Kursusfaciliteter

Vi har div. AV-udstyr. Højtalere, whiteboard, projektor, flipover og lærred. Herudover er her trådløst internet på alle værelser, restaurant og fælleslokaler.

Vi har 3 store lokaler som vi bruger til møder, konference mv. Alle lokaler kan bruges som plenumlokale eller grupperum

Restaurant:

Biografopstilling: 100 personer
Skolebordsopstilling: 50 personer
Hestesko: 50 personer
Gruppeborde: 80 personer
Langborde: 2 x 30 personer

 

Fællesstue:

Biografopstilling: 80 personer
Skolebordsopstilling: 40 personer
Gruppeborde: 40 personer
Langbord: 30 personer

 

Spillehal:

Biografopstilling: 50 personer
Skolebordsopstilling: 40 personer
Gruppeborde: 30 personer
Langbord: 25 personer

Teambuilding

Kun fantasien sætter grænser mht. teambuilding.

Arbejd f.eks. sammen om at stable den højeste stak ølkasser på 10 minutter med én af dine kollegaer på toppen, løs tændstiksopgaver med KÆMPE tændstikker, leg ringridning på en tandemcykel, vær fodboldspillere i et KÆMPE bordfodboldspil, spil turnering i bowlinghallen og meget mere!

Stor familie

Er I en stor familie eller så godt som, som gerne vil have nogle hyggelige dage i hinandens selskab, har vi de perfekte rammer. Masser af aktiviteter for børnene og de friske forældre, rendyrket afslapning ved poolen eller en kop kaffe og en god bog på terrassen.

Vi sørger for underholdningen og maden er i top, hvis bare I sørger for at hygge Jer!

Tilbud

Halvpension

3-rettersmiddag
Kaffe/te
Overnatning
Morgenbuffet
Kr. 679,- pr. pers. i dobbeltværelse
Kr. 579,- pr. pers. i 4-personersværelse
1/6-15/9:
Kr. 779,- pr. pers. i dobbeltværelse
Kr. 629,- pr. pers. i 4-personsersværelse

Fuld pension

Frokost
3-rettersmiddag
Kaffe/te
Overnatning
Morgenbuffet
Kr. 779,- pr. pers. i dobbeltværelse
Kr. 679,- pr. pers. i 4-personersværelse
1/6-15/9:
Kr. 879,- pr. pers. i dobbeltværelse
Kr. 729,- pr. pers. i 4-personsersværelse

2 overnatninger m. fuld pension

Dagens ret
Overnatning
Morgenbuffet
Frokost to go (sandwich)
Velkomstdrink
3-rettersmiddag
Kaffe/te
Overnatning
Morgenbuffet
Kr. 1199,- pr. pers. i dobbeltværelse
Kr. 999,- pr. pers. i 4-personersværelse
1/6-15/9:
Kr. 1399,- pr. pers. i dobbeltværelse
Kr. 1099,- pr. pers. i 4-personsersværelse

Ekstra info

Børn under 12 år fratrækkes 20% af prisen. Børn under 2 år gratis.

Alle tilbud er inkl. moms, bordopdækning og betjening.

Linned og håndklæde kan lejes for kr. 79,- og kr. 19,-

Tilbuddene er gyldige hele året (dog ikke juli måned) og skal ske ved bestilling til m. 15. pers. over 12 år.

Tillæg v. helligdage kan forekomme

Dårligt gående/kørestolbruger?

Det er ingen problem. Alle er velkomne og alle vores 22 værelser m. eget bad og toilet, ligger i stueetagen med fortov hele vejen rundt til restauranten. Man kan køre hen til alle værelser, halvdelen kan man også parkere ved.

Værelserne er store da der kan sove op til 6 personer på mange af værelserne, men vi lejer dem gerne ud som enkeltværelser og dobbeltværelser både med mulighed for enkeltsenge og dobbeltseng.

Vi reder gerne op til Jer hvis I ønsker dette og I er naturligvis også meget velkomne til at medbringe linned og håndklæde.

Hjælpemidler

Mange døre i restauranten, reception og fælles områder har ingen dørtrin. Derudover har vi ramper der er fast monteret ved mange af dørene ud til. Og der hvor der ikke er fastmonteret en rampe, har vi ekstra ramper vi gerne finder frem. Dette gælder også på værelserne.

På nogle af badeværelserne på værelserne er der håndtag ved toilettet. Derudover stiller vi også gerne en række hjælpemidler til rådighed. Vi kan tilbyde badeskammel, sengegalge og armlæn ved toilettet.

 

Aktiviteter

Overnatning

Restaurant

[efb_likebox fanpage_url="FeriecenterSamso" box_width="300" box_height="550" locale="da_DK" responsive="1" show_faces="1" show_stream="1" hide_cover="0" small_header="0" hide_cta="0" ]